Over Tennis- en Padelschool HHTDL

 

Over HHTDL

Van startend tot wedstrijdspelers, bij HHTDL is iedereen op zijn plek. Wij brengen ruime ervaring mee in het lesgeven aan jeugd en volwassenen. Plezier en afwisseling staan centraal in de lessen. Onze lessen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde instructie die elke week alles op alles zetten om jullie van de leukste lessen te voorzien.

HHTDL zal nauw betrokken zijn bij het proces om een tennisvereniging verder te krijgen naar meer spelplezier, het werven van nieuwe leden en het behouden van bestaande leden. Naast het ontnemen van alle zorgen omtrent het lesgeven, biedt HHTDL ook competitiebegeleiding, toernooi organisatie en diverse leuke activiteiten aan.

Wij hopen steeds meer tennisverenigingen te kunnen helpen in de toekomst en meer mensen enthousiast te maken voor de sport.

 

Anne-Rim Romp; Trainster en eigenaresse HHTDL

Anne-Rim geeft les op LTC de Kalkwijck, TV Rolde, KTC Kollum en TCA Appelscha

Geboren in een fanatieke tennisfamilie kon het niet anders dan dat tennis met de paplepel werd ingegoten bij Anne-Rim. Toen de studie pedagogiek en topsport lastig te combineren was, besloot ze het tennissen een tandje terug te schroeven. Nog altijd tennist ze een aantal keer per week en speelt met haar team in de topklasse van de zaterdag competitie. Na het afronden van haar studie en jaren paardrijlessen gegeven te hebben aan jong en oud, was de keuze snel gemaakt om ook haar tennislicentie te halen.

Na het behalen van haar licentie heeft ze een aantal jaar tennisles gegeven. In 2022 tijd voor de volgende stap en werd Tennis- en padelschool HHTDL nieuw leven in geblazen. Vroeger opgericht door haar vader, nu met Anne-Rim aan het stuur. Vol enthousiasme heeft ze zich op dit avontuur gestort en doet dit nog steeds met erg veel plezier.

Erik Hardenberg; Trainer

Erik is trainer bij HH Combi en LTC de Kalkwijck.

Afgestudeerd als tennistrainer (KNLTB) en sportdocent (ALO). Is al jaren werkzaam als fulltime vakleerkracht bewegingsonderwijs op de Groningse Schoolvereniging (GSV) en gaat vanaf 2023 ook aan de slag bij Tennis- en padelschool HHTDL.

Heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op alle tennisniveau’s waaronder Tenniskidz, oudere jeugd, volwassenen, selectie en fysieke trainingen. Is zelf ook nog een fanatieke tennisser en beoefend ook nog andere sporten.

Erik zal samen met Anne-Rim op een paar verenigingen de lessen en activiteiten uitvoeren en volledig gaan focussen op het krijgen van meer animo en het verhogen van het spelplezier.

Daan Romp; Trainer

Daan is de trainer bij TPV Borger.