Junioren LTC Nohn

Voor de junioren (t/m 17 jaar) bieden wij verschillende lespakketten aan om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen creëren en aan iedereen zijn of haar wensen te kunnen voldoen. In onderstaande tabel kunt u deze lespakketten vinden inclusief de tarieven.

Wij hanteren een zomer- en een winterseizoen.  Het zomerseizoen loopt van april tot oktober en het winterseizoen van oktober tot april. De lessen op de Kalkwijck worden gegeven op maandag en donderdag.

Wij vragen u zorgvuldig het lesreglement door te nemen.

Let op: Deze inschrijving betreft een doorlopende inschrijving. U dient uw kind af te melden wanneer u geen gebruik meer wil maken van de tennistraining. 

Let op: Uw kind dient lid te zijn van LTC Nohn voordat u deze kan inschrijven voor de tennistrainingen van HHTDL. Dit kan u doen via de site van LTC Nohn

 

Aan – of afmelden voor de zomertraining kan tot 1 maart 2024.

De pakketten voor 2x in de week kunnen alleen doorgaan bij voldoende animo. Bij deze trainingen zul je in het winterseizoen 1x in de week trainen in de binnenhal en 1x in de week op de buitenbaan. In het zomerseizoen zal je altijd buiten trainen.
De trainingen voor 1x in de week zullen in het winterseizoen binnen gegeven worden, en in het zomerseizoen buiten.
Indien u deze hebt, graag invullen. Nog geen KNLTB nummer? Dan kunt u dit veld leeg laten.
We doen ons best iedereen op zijn of haar voorkeursdag in te plannen. Dit kunnen we echter niet garanderen. Mocht je de andere dag echt niet kunnen, dit graag aangeven in het opmerkingen veld.
Voorkeur lesgroep / verhindering van een dag.