Senioren Appelscha

Voor de senioren bieden wij verschillende lespakketten aan om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen creëren en aan iedereen zijn of haar wensen te kunnen voldoen. In onderstaande tabel kunt u deze lespakketten vinden inclusief de tarieven. Zit het best passende pakket voor u er niet tussen? Neem dan contact op met HHTDL en we zoeken samen naar de best passende oplossing.

Mocht u interesse hebben in privé/duolessen kunt u hiervoor contact opnemen met HHTDL. Deze lessen zijn op meerdere dagen en tijdstippen mogelijk in overleg.

Wij hanteren een zomer- en een winterseizoen. Het zomerseizoen loopt van april tot oktober en het winterseizoen van oktober tot april. De lessen in Appelscha worden gegeven op dinsdag en donderdag.

Wij vragen u zorgvulding het lesreglement door te nemen.

Let op: Uw inschrijving betreft een doorlopende inschrijving. U dient zich af te melden wanneer u geen gebruik meer wil maken van de tennistraining. 

Let op: U dient lid te zijn van T.C.A Appelscha voordat u zich kan inschrijven voor de tennistrainingen van HHTDL. Dit kan u doen via de site van T.C.A Appelscha

 

 

 

Staat er geen pakket tussen dat aan uw wensen voldoet? Mail ons via info@hhtdl.nl. Samen kunnen we kijken wat we kunnen regelen.

Aan – of afmelden voor de zomertraining kan tot 1 maart 2024.

Aanmelden Senioren T.C.A

Indien u deze hebt, graag invullen. Nog geen KNLTB nummer? Dan kunt u dit veld leeg laten.
We doen ons best iedereen op zijn of haar voorkeursdag in te plannen. Dit kunnen we echter niet garanderen. Mocht je de andere dag echt niet kunnen, dit graag aangeven in het opmerkingen veld.
Voorkeur lesgroep / verhindering van een dag.